Baby 4 bulan

Hi mommy. Anak saya 4 bulan 1 mggu. Sblm dia masuk 4 bln tidur siang dia sgt sekejap setiap kali nap. Setengah jam dan tk smpai sejam . Padahal gap antara tdo dkt 2 jam jgk. Saya tktahu apa punca dia tdo skjp sgt. Ada tk mommy alami yg sama? Or ada tips utk buat dia lena lama sikitttt je 🙏🏻#firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Sama mcm anak saya. Taktahu nk buat mcm mana dah. Menangis sy hari hari anak taknak tidur. Dgn malam sejam/2 jam sekali bgn nya.

1y ago

Dia merengek sikit wktu bedung. Tp lepas tu terus tdo. Tp depend dkt anak puan.

Hi Sis. try check artikel ni untuk info & tips ye 😊 https://my.theasianparent.com/petua-bayi-tidur-lena