35 week kaki sebelah kiri lebih bengkak berbanding kanan

Hi mommy , ada x sama ngn sya .. Kaki kiri lebih besar bengkaknya berbanding kanan.. Perasam x #pleasehelp

35 week kaki sebelah kiri lebih bengkak berbanding kanan
1 Balas

Sy bulan puasa hari tu kerap sangat kaki bengkak dengan cramp malam².. Setiap malam suami urut, sekarang dah tak selalu bengkak and cramp.. Biasa kaki kiri sy akan besar dari kanan.. Urut pun setakat nak bagi rasa lega jer.. Takde urut sungguh² takut lagi teruk.. Asalkan rasa lega and selesa dah okay.. Tapi kalau bengkak teruk kena g klinik

2y ago

ohh yaka .. okay , thank you mommy bgi info