Kandungan jarak dekat & ada slip disc

Hi mommy. Ada tak yg berpengalaman macam sy. Anak no 2 baru 7bulan 2hari. Sejak lepas bersalin, baru bulan lepas sekali je period sy dtg. Dan dalam masa sebulan tu,, period sy dtg 2 kali dan dlm kuantiti yg sikit. Normal period sy mmg 3hari je. Biasa hr ke 4 br kering tp ni tak sampai 3 hr dh kering. Suami tiba2 demam panas. Sy saje cek upt sbb pengalaman anak sulung dulu mmg suami dmm sebelum dpt tau mengandung. Ketiga2 upt tu double line. Masalah sy kat sini adalah sy adalah pesakit slip disc dkt tulang belakang kt area pinggang(doc advice suruh buat operation sbb dh teruk) + anak kedua baru 7 bulan. Untk kesihatan sy, sy rasa saya tak boleh nak teruskan kandungan kalau betul saya mengandung. Sbb ianya akan menyakitkan sy. Yg berpengalaman mcm saya, apa tindakan yg mummy buat? Dapatkan nasihat doc ke? #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

hi awak utk meneruskan atau mengugurkan kandungan. bukan awak yg boleh decide. awak kena dpt kn penilaian doctor terlebih dahulu. doctor yg akan tentukan kandungan awak ni boleh diteruskan atau x. adakah kandungan bahaya utk awak teruskan atau x. semoga urusan awak dipermudahkan😊🌻 awak ada ambik perancang x. kalau xambik. please ambik perancang

9mo ago

Baik, terima kasih 🥰

Hi dear. Please jumpa dr utk dapatkan advice. Sebab you ada mslh kesihatan. Apa pun semoga dipermudahkan ya urusan. Cepat2 jumpa dr tau. Take care

9mo ago

Aamiin. Terima kasih mummy 🥰

Better sis jumpa doktor bincang sementara masih awal.

9mo ago

Baik terima kasih mummy 🥰

apa2 jumpa doktor utk bincang