Ubat zincofer

Hi mommy! Ada tak yang tak boleh telan zincofer? Boleh ke beli ubat lain dulu kat farmasi? Atau terus pergi kk mintak tukar ubat? Sbb next checkup lama lagi 🥹 thankyou mommy! Btw saya dah 11weeks 🫶🏻 semoga sihat selalu mommy ❤️#pleasehelp #firstmom

1 Balas

Hi awk. Bole minta dgn nurse kk tkr ubat obimin. Rmi mommies yg xbole telan zincofer tu mcm kakak office sy. Die minta tkr dpt obimin Alhamdulillah bole telan hehe

2y ago

Thankyou awak ❤️