Najis agak pekat dan lendir berdarah

mommy ada tak pengalaman mcmni? Baby 1m29d.. 3hari bby berak ada nmpk lendir halus wrna mcm darah tp bkn sntsa ada. Cth klu sehari berak 3x ada sekali dua najis mcmtu. Bby ok jga tkda demam muntah. #advicepls #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby

Najis agak pekat dan lendir berdarah
2 Balas

hi sis, sbb apa ya? ada bwa jmpa dktr x aritu

10mo ago

hi sis.. ada, tp doktor bgtau tu bkn darah. kemungkinan cma sedikit alahan dgn susu. susu bby sy dutch bby 0-12m. tp lps umur dia 2m lbh tkda mcmtu lg and now dia 7m sda still minum susu yg sama☺️