mengandung 13w

hi mommy , ada tak alami mcm saya , bangun duduk atau bangun dari baring mata mesti gelap kepala berdenyut telinga berdesing mcm nak pitam , jantung berdebar . apa agak agak punca ye ? nak kata hb low , hb saya 13++ tekanan darah 90/60 ++ atau mmg akan terjadi ke ye ?

4 Balas

saya macam tu, tapi saya sb hb low. so memang bila bangun dr baring kena pegang apa2 yg berdekatan supaya tak pening or jatuh ke. sebab rasa nak pitam. Caranya kena bangun slow2 letak tapak kaki pon slow2 dan cari tempt pemegang nak bangun.

sye pun mcm nie. hb okey bp pun okey. doktor kate normal sbb sye baru habis alahan. so skrang kerap sikit rse semput dan penat

Hai. Pernah kena tapi masa tu sebab anemia pada mula. So better jumpa doktor untuk identify kenapa jadi macam tu

Masa jdi tu sis prgi klinik cek tak, sbb kdg2 boleh jdi tiba2 hb drop jugak. Kalau jdi try cek tngk,