Iberet Folic

Hi mommy, ada ke yg consume iberet folic jadi sakit kepala & muntah hari2? Saya baru makan 3 kali jadi sakit kepala & muntah tiap pagi. Tak pasti effect ubat ni atau alahan pembawakan 😣 #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Balas

Dh brp minggu? Klu awl trimester stop dlu, mkn folic shj. Nti dh buka buku baru tanya misi balik. Klu dh buka buku, try tukar wktu mkn ubat ke sblm tidur

2y ago

Dah sec trimester. Doc yg syorkn mkn iberet folic ni. Dah tukar waktu mkn pn tetap sama . 😅