33w 5d baby melintang

Mommy ad pngalaman bby 33w msih melintang ? Mcm mna nk bgi bby msuk laluan . Ad tips x . Hmm nurse ckp ruang kt bwh msih longgar . So kene tngk lgi 2mnggu utk kdudukan bby mcm mna klau x kene refer doc . Harini 3org misi godek² perut nk cek jntung . Haduiii bby nii main² betul . Ghisauuu umi 😭mommy share pengalaman n mcm mna nk bt nii#SeriusTanya #bantujawab

4 Balas

Banyak gosok perut sambil ckp2 ngn baby.. InsyaAllah baby pusing