Jaga Hati Sendiri & Orang lain

Mommy ² mana yang terbaca soalan dari individu lain sama ada soalan tu munasabah atau pun tak bagi diri itu terpulang pada pendapat masing². Yang paling penting kalau berlapang dada nak balas, balas lah dengan ayat yang tidak menyinggung perasaan individu yg bertanya tu. jikalau agak² mahu memaki atau sebaliknya. lebih baik lajukan jari tu swipe ke bawah supaya soalan tu hilang dari pandangan. Hanya mahu menegur sebab kesian bila terbaca komen dari mommy ² yang balas pd pertanyaan orang lain seumpama diri mereka shj yg bijak pandai. #jangandibully

1 Balas

insyaallah...guna apps ni untuk berkongsi..dapat maklumat sebaiknya...