Stop suntikan perancang kehamilan

hi mommies,Sy slh seorg drpd ibu2 yg ambil suntikan perancang kluarga,tapi sy suda stop tggl 26.3 dsebbkn berat bdan smkin brtmbh n sllu pening..tapi sy sda masuk sebulan tidak ada haid..ada tak mommies yg ada pghalmn mcm ni.. #Ingintahu #Keliru

1 Balas

Jika blh jgn amik biar natural. Berbincang dgn suami cara selamat sewaktu bersama. Jgn depend sgt on medication western..ubat ttp ubat dan akan beri side effect pada badan sendiri jugak. Mmg hormon akan berubat bila kita depend on perubatan modern.