First pregnancy

Hi mommiesss, sy pregnant anak pertama sekarang so belum ada sebarang pengalaman lagi. Kandungan dah masuk 10 weeks, nak tanya normal atau x breast tu sakit dia selang² hari? Means hari ni bangun pagi, sakit. Tapi kelmarin x sakit pulak ? xda pengalaman lagi ??

3 Balas

hai, saya nk tanya..saya dah pregnant 9w. scan dr x nmpak lg. normal ke 9w masih tak nampak lagi. baru2x ni saya keluar pendarahan beberapa kali terutama jika saya terlalu letih dan aktif. adakah itu darah implantasi atau bukan?

Normal je..sy yg third trim dh xde rasa sakit breast sjak msuk trim2 lgi..sakit kjp je wktu awal2 pregnant

normal, saya 11 weeks pun mcm tu..kdg sakit kdg tak..saya first pregnancy jgk ?