Hamil 11 minggu boleh minum madu ke ?

Hi mommiesss . saya sekarang ni tengah batuk2 . tak berani makan ubat . Nak tanya , hamil 11 minggu boleh ke consume madu untuk rawat batuk dan sakit tekak ni? seksanya batuk2 . sampai sakit dekat bawah perut . batuk pula berkahak . kalau dulu sebelum pregnant saya minum madu yang biasa tu je yang ada jual dekat pasaraya . alhamdulillah dapat merawat . tolong saya #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

boleh makan madu dan boleh makan ubat yg sesuai utk pregnancy