LMP and scan beza 3 minggu

Hi mommiess!!! saja nak share sbb happy and utk mommies supaya tak overthinking 😄LMP saya 24/3. saya scan 2 minggu lepas spatutnya baby dah 8 weeks tapi masa scan tu baru 5 weeks (nampak kantung je) semalam repeat scan baby 7 weeks walaupun ikut LMP spatutnya baby 10 weeks. (nampak baby cinonet dah 👇) so nak bagitau stay positive dont worry too much ok mommies as long as baby tu ada progress everything will be okay 😘❤️

LMP and scan beza 3 minggu
2 Balas

Seronoknya kalau saya pun mcm ni next week. Sy skrg patutnya 8week+ tpi scan 6weeks+ jer. doc ckp next week scan mybe dah nampak. Aminnn..mudahan saya pun dpt berita happy mcm ni..Doakan saya yer..

4mo ago

Moga pregnancy awak sihat sehingga cukup bulan dan masa melahirkan dipermudahkan.Amin²