Masalah Private Part

Hi mommiess. Nak tanya , anyone pernah tak kena ruam dkt bahagian celah private part / celah kangkang? Berbahaya tak ruam tu ? Dan boleh share tak cara nak reduce ruam dkt situ. Sebab setiap kali basuh / mandi saya akan lap dgn tisu. Tp still saya rasa x selesa and baru-baru ni jadi ruam. Saya try letak bedak , tapi macam x berkesan. Help me. Saya risau 🥴 #bantujawab #ingintahu #firstmom

1 Balas

ade tny doktor tak?

3mo ago

Last tanya masa detail scan. Dr swasta. Dia kata nnt tanya pada dr kk masa next appt 🫨 bulan depan nk kne menahan tu.