Hi momies,tntng baby bump

Hi mommiess mommiess,nk tanya biasa anak pertama baby bump mmg xnampa lagi ke mcm mnaa? #ingintahu

9 Balas

Saya pula 6 bulan camtu nmpak skit je bump orng smua kata perut comel je kecik2.. tp masuk 7 bulan start membesaq dngan jayanya perut tu skrng 8 bulan pun mcm tu biarpun xde la sebesar mcm orng lain tp still nmpak besaq la juga even baju blh muat M size lagi🤣

8mo ago

atleast,akk bole pakai saiz M lagi,saya dah kena tuka atas bawah saiz L😅😂

Saya masuk enam bulan kud sedar2 membesar bump and selulit pun berleluasa. Dalam xsedar je berlaku. Hahahaha skrg dah hampir 90 Kilo berat 34 weeks 🥰

8mo ago

uwahh naik mendadakkk,saya brt dr 49 kr 56 dah

Saya pulak perut besar kalau angkat baju, Doktor pun cakap besar nyaa perut awak. Tapi bila pakai baju semua orang tak percaya saya da 8 bulan.

8mo ago

🤣🤣pulak dah

sy first 6m dh npk, bby girl. second ni, 7m lebih bru npk, bbyboy, skg masuk 8m pn org tegur bru 5m ke 😭😂halahhaii.

8mo ago

ahahaha,kadang" org curios juga kak kita nie preggy ke x?🤣🤣

Saya sekarang 8 bulan pon baby bump sedang2 je. Sampai orang ingat sy buncit je bukan pregnant 🤭🤣

8mo ago

uish 🥺🤣🤣🤭

atas org kut. saya 4bulan dh mcm 7bulan. ank first

8mo ago

uwaa cepatt

atas orang. mcm Sy nak masuk 6 bulan baru nampak

8mo ago

wahh

Ikut saiz badan dan ketinggian individu.

8mo ago

ooo faham"

Saya 8 bulan ni pun nampak tk nampak🤣

8mo ago

🤣🤣itula sbb smua jumpa duk tanya" dah ad kew belum,klo kita kata ada nampa dorng mcm x percaya sbb nya perut masih lagi tersembunyi