biskut yg bolrh dmakan ktka brpantang

hi mommiess... bleh share x bskut ap yg bleh d mkn ktka brpntang.. btw sy dh 18hr brpntang hr ni.. dh jemu asyik mkn nasi dgn ikn rebus shja.. MIL xbg mkn buah xbg mkn ayam ap smua..sayur kdg² shja.. sy dh lah bf bby.. kdg² emosi n mental kelaut tp bla fkrkn nk mnyusu bby kuatkn jga smgat.. please help me.. dugaan sgt brpntang dkt rumah MIL.. #firstmom #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

sy pun 18 hari berpantang... biskut, sy bedal jer biskut pape.. cicah milo panas.. buah bagus sis utk penyembuhan luka lg2 buah oren..ayam pun.. sabar ye sis. jgn stress tau..