Baby Nov lahir

Hi mommies..nk tnya…baby saya lahir pagi klmarin..mcm mna ya nk bgi dia isap puting ssu?

2 Balas

Bagi mcm biasa je sis. Awal ni susu colostrum kekuningan likat skit biasa 2-3 hari. Nnt baru jadi susu putih kluar . Awal2 mmg sikit je nnt bagi je baby minum susu nnt makin lama makin bnyak tu

10mo ago

Mmg mcm tu sis saya pun anak pertama juga. Dngan malamnye xnak tido asyik merengek je kejenye. Mcm mma pun mmg kena bnyak bersabar la huhu

bagi je. dah belajar kan teknik susukan bayi. mcm mana lekapan dia apa semua

10mo ago

Tq atas infonyaa