Nak tanya mommies

Hi mommies..nak tnya bila laluan dah trbuka ada rsa apa² tak?#1stimemom #ingintahu

1 Balas

jns sy kalau jln trbuka perut sentiase mngeras..tp xde tande sakit ke darah..mcm y bb bru ni..kebetulan cek kk app..nurse ckp kple bb dh turun sgt dah..sblm g spital sy g klnk swasta cek ve..doc cek dh 4cm..sy ke spital dh 5cm..xde sakit or tande..myb ats org..sbb sy jns camtu 5 dr 6 org ank..cume y sulong je x

3y ago

ya..slalu perut mengeras time mlm..Tidur mmang x lena..nk ubah kiri kanan pun sakit..