Derma baju baby

Hello mommies...nak tnya ada sesiapa yg sudi nak derma baju baby dekat sya...kndungan dh 9month 🤰...brang baby blum lengkap sbb kurang berkemampuan.😢..maklum lh single mom...jika ada mommies yg sudi nak derma..sya berterima kasih sngat2 dn bersyukur💕💕💕🌼🌼 ..##firstbaby #pleasehelp .. Boleh watsap saya 0108810616 ❤️☺️

1 Balas

search group beri dan terima by #kemasrumahwithhani kat fb .. kat sana try tengok ada yang nak memberi baju baby ..