Induce Belon

Hi mommies.. Nak tanya yg berpengalaman.. Sakit tak klau induce belon.. #bantujawab #ingintahu

2 Balas

Saya sakit dlm kurang sejam pertama sambil menonggeng kat birai dan atas katil 😂. Lepas rasa boleh bertahan, saya makan dan terus tidur. Bangun tidur tak rasa sakit dah. Boleh jalan ke pantri. Keluar pantri ada blood show, terus cakap kat nurse. Kena cek bukaan lagi. Lepas tu OK, cuma, setiap kali nak solat kena bersihkan pad, ambil wudhuk dan terus solat.

induce belon tak pernah klau induce drip dah rasa tak sakit mcm yg org dok ckp pon , rasa yg boleh tahan bila pandai kawal pernafasan cuma bila bukaan dh besar tu je akan start rasa sakit nk meneran tapi kejap sgt bukaan bila induce drip sakit pon xlama 😁