Cramp Perut

Hi Mommies.. Hari tu sy dah tanya...ni nak tanya lagi laaa... Xpe ke rasa macam cramp je perut ni... Belah kanan... Kadang² dia lari pegi belah kiri jugak...runsing je rasa... 🥺🥺🥺 Now baru 6w2d.. #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

normal sis untuk awal2 kehamilan ni...nanti lama2 dia akan okey sendiri...

1y ago

sama lah .. lagi2 bila nak tido memang rasa lenguh...saya selalu letak bantal peluk dekat perut dgn kaki untuk alas biar selesa sikit....baru lah okey..