kaki anak belok

hi mommies,,ada tak tips mcm mana nk elak kaki anak daripada belok yg mcm melengkung tu ?? #bantusharing #seriusnanya #firstbaby

1 Balas

berapa umur anak mommy ye? lebih baik mommy rujuk ke hospital. di hospital ada satu unit yang di namakan "cara kerja". Mommy boleh buat appointment di situ. Jika perlu, nanti doktor akan check, ukur kaki, buat next appointment untuk pakai satu pasang kasut khas untuk luruskan kaki yang bengkok. Kalau tak pun, mommy tanya doktor KK masa check up. nanti doktor kk akan tolong buat surat rujukan ke hospital bahagian pediatric dan cara kerja untuk pemeriksaan. semoga dipermudahkan urusan ye mommy. moga anak mommy kembali pulih. Aamiin 🤲🏻

2y ago

6 bulan,,,owh yeke,,ok2 tq sis