Raed Mandian Cacing

Hi mommies, Ada sapa2 tak yg pernah guna sabun mandian cacing brand Raed ni? Nak kate anak ada cacing dalam badan tu tak pasti… cume bile bace kat FB pasal simptom2 dalam badan anak mgkin ada cacing: 1. Suka tidur menonggeng ✅ 2. Gatal2 badan terutama bahagian punggung✅ 3. Kerap demam 4. Kurang selera makan✅ 5. Berat badan susah naik 6. Meragam atau menangis tanpa sebab✅ Atau mommy penah alami simptom2 macam ni?

1 Balas

Tak pernah. Kalau syak anak ada cacing, lebih elok bagi ubat cacing untuk bunuh terus dari usus. Dah terbukti mmg berkesan. Setahun 2 kali je kena makan. Harga pun tak sampai rm10

5mo ago

Okay… terima kasih utk info…🥰🥰🥰