Suntikan kancing gigi

Hi mommies2.. Masa pregnant, mommy akan dpt suntikan elak kancing gigi kan? Sy kena suntik 2 hari lps, nurse dh pesan jgn tuam atau letak minyak apa2 dkt tmpt suntikan sbb mmg akan rasa kebas & pedih sedikit tp akan hilang mlm tu or keesokan harinya... Tp mslhnya tmpt suntikan sy tu masih sakit smp skrg & sedikit bengkak, perlu ke sy tuam atau letak minyak? ??

2 Balas

Biasa tu pling cpt pun baik dlm sminggu.. Jgn letak apa2 🤗

Sy smggu rasa sakit dan lenguh tgn.

4y ago

Ow yeke.. Ok baik.. Sy bkn apa, time cucuk tu nurse tu sendiri ckp akan ok dlm masa sehari.. Tu sy curious tu.. Anyway thanks