Makan panadol

Hi mommies2, sye nk tye pregnant dh msuk 7 bulan tiba2 selsema dgn sakit tekak pergi klinik die just bgi panadol je.. ubat tu pun sy tk mkn sbb risau. ada cara lain tk utk hilangkan ? tk tahan sakit tekak ni dgn selsemnya mlm susah sgt nk tido ?#firstbaby #pleasehelp #firstmom

7 Balas

untuk ibu prgnant . panadol paracetamol je bleh mkn . sy hritu mase prgnnt kerap demam smpai xbgun . rela xmkn ubat . smpai kne gih hospital . last² doc kate awk ubat paracetamol bleh mkn . dia bg telan kat situ . dri 39 trun 37 suhu . mmg ok . lepastu sy klu skit kepala sy telan je sebiji n rehat . menjadi . ubat tu tkpe tu ibu mengandung . jgn ubat sebarangan