Food poisoning

Hi mommies2. Sy terkena food poisoning dan tgh pregnant 16weeks. Cirit birit boleh thn lg..tp part perut memulas mcm washing machine berpusing2 tu xthn. Doc bg ubt charcoal utk makan. Tp ada cdgn lain utk hlgkn perut memulas. Dia dtg kjap2 tp sakitnya Allah je tau.. mcm period cramp

1 Balas

vitagen. air kelapa. jgn mnum air bersusu. kalau xde mslh angin bdn boleh mnum teh kosong.

2y ago

thank you. kdg rasa mcm braxton hicks jgk.. xtau la da 2 hari x baik2 lg