SUSU PAM HARINI DAN SEMALAM BOLEH CAMPUR SEKALI TAK?

Hi mommies2 semua .. nak tnya , boleh ke campur susu badan yg dah di pam semalam dengan susu yang sy pam harini? Mohon jawabkan please#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

kena make sure susu tu sama temperature. mkna nya susu semlm tu kalau dah sejuk, susu yg baru tu pon kena sejuk jugak boleh campur sekali. sama temperature.

1y ago

Thanks jawabkan🥰

boleh kalau dlm tempoh 24jam utk tujuan penyimpanan..tp kena samakan suhu dulu ye.. kalau utk terus feeding,boleh campur tak kisah bila masa..