Biji2 kecil dibadan baby

Hi mommies2 semua. Baru2 ni badan baby sy ada naik biji2 kecik mcmni. Maybe sebab musim panas sama ni, dia pula jenis cepat berpeluh. Mommies2 semua ada pengalaman mcmni tak? Dan boleh suggest ubat cream ataupun apa2 jela utk hilangkan biji2 ni.#bantujawab #ingintahu #1stmom

Biji2 kecil dibadan baby
1 Balas

Saya tak pakaikan cream. Teruskan rutin yang sama seperti biasa. Anak saya lepas mandi, saya akan apply body lotion. Lepas tu kalau kat rumah, saya tak pakaikan baju. Pakai pampers je. On aircond. Bila keluar rumah, saya pakaikan romper atau shorts. Baju yang tipis2 je.