Rsa mcm annoyed sikit

Hi mommies2 sekalian, sorry klua topic skit..just nak mluah.. Sejak2 akhir ni..MIL hobi dia dok beli bunga jea,then mmg xreti online banking so nak kene prgi atm bt byran bunga nya tu.. Mmg lah bkn duit aku kn duit dia sndri,tpi ni dah lbih 4/5kli dok ajar bnda yg sma tpi still lg nak kne teman depan atm bt byaran..dgn parking ssah nak dpt dgn perut pn dah sarat..bila teman dpn atm tu lancar je pn dia p tekan2 ape yg ptt..bila sy ckp sy tgu kt kete suh dia prgi sndri xreti pula..dgn ank sulung yg sgt aktif nak kne heret sna sni🤦‍♀🤦‍♀kdg bila emosi xstabil tu kan rse cam nak mrah pn ade sbb annoy tau..kang bile tegur kang mule lah tarik muka lah ape..🤦‍♀🤦‍♀suh ajak hsbnd dia tak nak pula,tkut ank nya mrh..dh tu sy yg mnantu ni xreti nk mrh ke ape🤦‍♀🤦‍♀hmm..

3 Balas

Ckp je tak larat sis. Kdg kalau kita tak meluah, diaorg igt kita ok boleh gunakan. Klu kita jenis ckp je mesti diaorg pon x berani sgt nk menggunakan kita as menantu

marah ja sis...hahaha klu saya laa tak suka saya cakap tak suka 😂

Semoga dipermudahkan urusan sis 🤲🏻