Susu ibu mengandung

Hi, mommies2 ....korang minum susu ibu mengandung brand ape ye? Sy mnum sxmilxc cepat naik berat laaa. Tlg bgi suggestion, sy nk tukar susu la..naik berat banyak pon merisaukan ye....#bantujawab #firstmom

8 Balas

tak perlu minum pun sis. Dr tak sarankan sebenarnya minum susu mengandung sbb boleh buat baby besar. jaga makan secara natural lagi bagus. if u really need calcium boleh pergi farmasi utk ambik yg pil one. that's better.