37week still kena cucuk matangkan paru paru ke ?

Mommies yang mana ada pengalaman atau maybe ada yang dah bersalin dulu boleh story sikit tak ? Esok saya dah masuk 37week if baby nak keluar awal still kena cucuk matangkan paru paru ke ? #bantusharing #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

37w ikutkan dah full term..xperlu cucuk dexa tu..kalau ade org kata kena cucuk tu myb ade faktor lain la kot,baby kecik ke apa..pape pun tny doctor la yer..

2y ago

Okay mommies 🥰

xperlu. 37w kira dh ckup 9m dh. x kira as prem lagi. inject matang paru2 ni utk bby prem.

2y ago

knpe la nak dgr org kata nii. cube masa checkup tanya dgn doctor. tolong la jgn dgr org kata. kan dah risau sendiri. nnti jadi overthinking pulak.