Keputihan bercampur darah sikit.

Mommies yang 18weeks siapa pernah mengalami mcm ni? Dah pergi hospital tapi doc kata tak ada pape. Mungkin sebab angkat berat & kurang rest. Perut tak sakit & baby aktif je. Alhamdulillah… Apa pendapat mommies ya🥲 #ingintahu #firstmom

Keputihan bercampur darah sikit.
2 Balas

Sama macam sy sis . 18w jugak . Ada keluar coklat2 malam sebelum tu sy ada angkat berat skit . Lepas keluar macam tu sy terus g klinik dr scan baby semua elok je alhamdulillah . Dr Cuma kena rest banyak . Tapi sekali je keluar macam tu . Lepas tu dr bg ubat masuk dalam sbb sy ada bgtau yg sy ada rasa gatal2 sbb sy cukur kat area bawah . Lepas dah masuk ubat semua elok je dah normal balik . In shaa allah . Kalau dah check takda apa , nnti okay la tu . Cuma kalau ada keluar lagi sis pg jumpa dr balik ya .

sy dlu pregnancy pertama kena keputihan smpai gatal. memang hormon sis. sy kene tu smpai 7 bulan kandungan huhuh.. doktor just bg ubat masuk dlm utk cuci je setiap mlm, bgon pagi keluar semua keputihan

2y ago

Awak ada keluar darah sikit2 jugak ke?