14 weeks pregnancy

Mommies waktu pregnancy 14weeks ada rasa penat2 x? Jalan pon rasa sakit dkt ari2? Pregnancy kali kedua ni rasa penat sgt...xtaw kenapa..da la alahan teruk..asyik nk muntah je..perut mudah masuk angin..bdn pon rasa penat2 berangin...mcm mana Mommies hadap trimester ni ya 🥴 previously xpernah rasa mcm ni 😭#SeriusTanya

9 Balas

saya pon masuk 14w jadi penat... jalan penat..naik tangga penat..kalau bwk barang tu punya lenguh tangan...

1mo ago

kan..rasa penat...kalau la blh baring saje...😅