Buku pink nikah oversea

Hi mommies . Tumpang tanya . Kat sini ada tak yg pernah nak buat buku pink tapi sangkut dekat dokumen nikah disebabkan nikah oversea ? Saya nak buat buku pink tapi dokumen nikah saya tak complete sepenuhnya lagi . Boleh ke saya datang klinik dgn bawa surat sementara drpd lawyer dan ic saya dan husband sahaja? Thank u semua

2 Balas

Klinik mmg tak bg ke?

4w ago

Waktu tanya tu dia mcm taknak terima je huhu . Mereka cakap mmg nakkan juga surat nikah malaysia