Makan sayur mentah atau kerabu

Mommies tau tak boleh makan ke tdak sayur mentah mcam ulam2 ataupon kerabu? Saye makan tdi krabu taugeh dgan daun selom..risau pulak sbb ade bace x elok makn taugeh mentah.

2 Balas

klu masak sndri, awk cuci bersih2 xde masalah. yg xboleh tu bila mkn dkt luar, tak tahu dia cuci sayur mcm mana...tauge tu celur ke tak.

1mo ago

mmg basuh sndiri makn pon kat rumah..tpi taugeh tu mentah jelah..dh suap sesudu bru nk cek bleh mkan taugeh mntah ke x..adoii

Ok je. Sy baca kt app ni mkn tauge bagus adala

1mo ago

tuu la..konpius pulak sbb bile gugel dia ckap x elok makn taugeh mentah..bru 8 weeks prgnt..