Baju baby

Hi Mommies, sy skg 29w n baru je siap basuh bju baby n simpan dlm almari dia. Awal sgt ke sy basuh baju tu?😅nanti perlu basuh lg ke msa hujung² ? tp kite pun tak thu kn bile nak beranak.. hehe.. sorry kite first mom tak tau ape. org kata sy excited sbb basuh bju baby awl sgt.. bju² baby tu sy beli msa 4bulan lg.. skrg dh 7bulan bru je basuh tu pun org kata awl haha. ap² je la kn.. #seriusnanya

14 Balas

takpe ok je..Sy dlu mse ank pertama mmg beli awal .sbb xde apa lagi kn..nk basuh awal packing awal pn xde mslh...cume skg ank second lmbt sikit beli n basuh .7 bln Ade yg xsettle lagi😅😂

8mo ago

sy basuh dah .. packing otw🤭