kering semasa bersama

hi mommies, sy pregnant nak masuk 23 weeks skrg. normal ke kalau suami ajak bersama sy rasa mcam malas? tp sy ikutkan shj kehendak dia, dan apabila bersama sy kering.

4 Balas

Ikut orng kot. Biasala hormone kan. Mcm saya first trimester xde mood pun. Tp masuk 2nd trimester nafsu jadi mcm terbuak2 pula 😅

Normal kot sebab sy pun macamtu😅 mood nak bersama tu takde. Tp first trimester onz aje manjang haha

Normal tue sis.. biasa lah hormon kacau.. Klu kering tue sis cuba lah beli “KY” ada jual kt 7E

yaa normal sis.