sakit bawah perut

hello mommies, sy pregnant 6 week, mlm tdi masa solat bawah perut sakit and mcm keras sikit belah kiri. ada yg prnah kena tak. sy first pregnant jdi tk ada pengalaman

2 Balas

sya tgah alami cramp bwah prot mcm sggut on off alhamdulillah slagi xbleding jgan risau mgkin sbb die nk menempel kt rahim .. sya pn mash xde bleding lg syukur alhmdulillh smoga bby kite kuat bertahan

4mo ago

tula .. xpe slagi xde bleding jgan risau .. pkir baek baek smoga bby kite kuat .. insyallah

normal kalau rasa cramps2..tak normal kalau rasa macam senggut..ancaman keguguran

4mo ago

ye..kalau spotting + senggut kuat sangat bahaya..ancaman keguguran