sakit pada rusuk

hi mommies, sy pregnant 24weeks anak pertama...normal ke klu rasa sakit di bahagian rusuk? sy rasa sakit rusuk depan dan belakang..tk selesa nya nak dduk terasa mcm menekan..anyone bleh share? tq

2 Balas

don't stress and always happy mommy.. make sure cukup rest aktiviti sesuai dengan body ok..cari calming losyen or guna essential oil untuk saraf dan tulang tidak tegang and always kendur. InsyAllah..

hi, sy pon sama 24w alami benda sama tapi xselalu sakitnya, sakit bahagian rusuk time bekerja je sbb sy kerja kilang mmg byk pergerakan

1y ago

make sure minum air cukup ya sis..