sedih

Hi mommies, sy nk tanye, skrg sy 6 weeks sejak seminggu ni sy mengalami bleeding selama 3 arini.. Mula2 cam brownish tapi ari kedua bleeding cam period.. Bile check upt mmg double line tapi kabur sgt.. Pegi klinik pon dh confirm sy pregnant... Tapi perut sy, rasa sakit sgt cam sengugut.. So terus pegi gh kat sana dia org scan melalui vagina ckp x nampk pape2 n dinding rahim sy nipis sgt... N dia amik darah ,check darah pon result 400 rendah sgt, kena 800 ke atas, arini pon amik darah lagi result dia 450 je.. Patutnye kena naik dekat 900 keatas.. Stil sok pon kena amik darah ...doc ckp mayb miscarriage or ectopic.. Tapi x confirm lagi.. Kena tunggu 2 ari lagi..atau sy kena pegi private terus utk fast result... Sape yg menghadapi camni.. Tlg bagi cadangan... ????

1 Balas

Doktor x bgi ubat utk kuatkan rahim ka? Sy slalu mcm tu for 5 pregnancy sy sebelum ni, tpi smua gugur ms usia 7w lebih.. Sbb rahim sy x kuat, and sy ada APS.. Kalau boleh, sis bykkan rehat.. Bed rest sj.. Jgn buat apa2 kerja, kalau dpt minta tlg dri suami buat kerja rmh dulu