Biji apa ni ye ? #bayi 4 bulan lebih

Hi mommies. Sy nk tanya biji mcm ni biji apa ye? Hfmd ke? Ni bhagian kaki dy.. dkt lutut ada satu. Pipi pun ad satu.. blkg pinggang ad satu.. atas atas tangan ada stu.. ni hfmd ke mommies?

Biji apa ni ye ? #bayi 4 bulan lebih
4 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ni..tp jika puan mmpu tuk g klnik swasta better bwk ank g klnik pakar.kanak2 tuk chck dan dptkn rawatan kadar segera sblm melarat... mg bby cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

alhamdulillah xde apa.. just biji rashes sbb hama karpet maybe.. skrg da hilang da.. bimbng hri tu sbb ad kes hfmd gak dkt taska. huhu.. tq semua for ur concern. moga Allah permudahkan urusan mommies semua

jika puan mmpu tuk g klnik swasta better bwk ank g klnik pakar.kanak2 tuk chck dan dptkn rawatan sblm melarat... mg bby cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

Nyamuk or di gigit serangga spt semut.. Tapi monitor la if semakin bertambah better bawa g klinik.. Semoga cepat sembuh