bersama ketika hamil

Hi mommies sy nk tanya, ada tak yg kt sini tak bersama suami sepanjang tempoh first triemester ? and bila msok second trimester bru start bersama ? ada tak symptom mcm tak basah or susah nk turn on? ketika bersama? apa ptot lakukan ea sbb masa hamil ni asyik cramp perut n kalau nk bersama tu takde mood lpstu tak basah lgsung so mcm agak susah nk mulakan ,any tips from mommies? thank you

1 Balas

Saye pun tak basah n tak turn on jugak, tapi kite kene laa layan kan? Kalau asyik menolak laki merajuk 😂 saye pakai lubricant sis. Die memang takde mood sebab kite sakit n perut mengeras. Awak kene sesuaikan diri dengan position yg sesuai.