Kira gerakkan baby 🦶🏻

Hi mommies, sy nak bertanya boleh ke kira mcmni? Atau salah ye ? Sbb yang ni je sy rasa tendangan kuat dari baby 🥹 . #bantusharing #pleasehelp

Kira gerakkan baby 🦶🏻
4 Balas

Sy rasa betul je sis, nurse kk sy bgi tau kira kalau tendangan dia kuat kalau bgelombang tu bukan, tp sy kalau tendangan dia tak kuat tp kerap gerak dlm satu masa tu sy tanda je hihi🤭🥹

sama mcm saya. malam @ esok pagi nya baru update kat buku😆 tak kuasa nak catat sentiasa kat buku

betul dah tu huhuhu.. saya pun buat gitu.. malas nk buka buku hahaha

hahahaha comelnyaaaa