Spotting / Pendarahan Ringan

Hi mommies! Sy disahkan 5weeks pregnant on 5th Dec hari tu.. Alhamdulillah.. tp on 9th Dec ada pendarahan ringan mcm awal awal kita nak dtg period tu. Sampai hari ni (11th Dec) masih ada. Dia mcm cair.. dah jumpa doc on 9th Dec and scan tp terlalu awal so tak nampak. Doc bg appointment 2weeks lagi and buat UPT lagi before appointment. Ada yg pernah lalui pengalaman ni? Mohon share.. okay and normal ke? #firstbaby #pregnancy #advicepls

1 Balas

kalau spotting better sis bedrest awal pregnancy ni. 7 week nnt sis rujuk doktor balik

3y ago

noted.. thank you :)