Susu Ensure

Mommies, susu ensure ok x utk bg kenyang? Saya nausea + vomit every single meal. Lapar je tp xboleh makan ? makan pun x sampai 4 sudu..then kena stop.

1 Balas

Sy rasa better try susu nutren diabetic. Susu tu bg kenyang dlm masa yg sama blh kawal gula jugak. Kalau ensure ni lg lebih kepada tulang2 sbb utk warga emas. Kalau sis takleh nk makan, sis blh jgk try minum nestum. Atau air yg ada malts. Mcm milo + nestum ke, susu + nestum ke. Just utk bg kenyang.