Baby 2 bulan tak menyusu malam

Hi mommies. Start umur berapa ya tak perlu kejut baby untuk menyusu malam? Baby saya mmg dah ada sleep time dia. Setiap hari tidur malam pukul 8-2 pagi baru bangun untuk susu dlm 10minit je, pukul 5 pagi bangun lagi utk susu. Tak apa ke mcmtu? Siang hari memang susu kerap

1 Balas

kalau boleh kena kejutkn baby tuk menyusukan dia..sbb menyusu malam baru berat bby blh naik..esp kalau baby menyusu badan..sbb kandungan susu ketika itu ada lemak yg blh membntu naikkn berat baby...hrp carta ini dpt membntu puan..mg dpmudahkan segalanya .aamiin