sakit pinggang & perut

Hi mommies.. skrg saya dah 18weeks+ normal ke sakit pinggang and kerap sakit kepala ?

2 Balas

Sama sis. Saya 21 weeks. sejak 3 bulan dah start sakit pinggang. Sampai solat atas kerusi. Sakit kelapa start since week 19. Ada yang kata sebab cuaca panas. tp nth lah. Sebab kerap kadang2 berpanjangan sakit tu. Tapi x de lah hari2 sakit

saya dari awal pregnant on off sakit kepala. tapi weeks 16 keatas sakit kepala dan pinggang kerap berlaku.