brown discharge..

mommies skalian. ada x pglmn spotting kaler koko cair masa awal preggy. slalu brapa lama? dan bla slalu akn habis. dh jmpa doc. doc ckp placenta tgh melekat kt rahinm. just nk mnx share pglm spotting discaj kaler kok. tqqqq. #iburisau #ibustress ?

1 Balas

I used to experience this masa second pregnancy. Yes. That's what the doc said. Sy punya dulu mula2 spotting brown lepastu bleeding sekejap doc kata just ready if gugur mmg scary. Then start spotting balik. Tapi after 2 weeks scan elok dah ada heartbeat. Mummy jangan stress, and banyakkan rehat awal2 pregnancy ok. Jgn angkat berat 😍

4y ago

Tumpang tny Nina spotting awk brp lama