Barang ke hospital

Hi mommies. Siapa sini due dah dekat tapi belum packing barang untuk ke hospital? Mcm saya 😅. Saya dah 36w tapi tak packing lagi. Confused sikit nak bawak apa sebab nervous and takut kena tahan wad la apa la. Ada tak yg macam saya? #firstbaby #ingintahu

4 Balas

Mcm saya haritu bersalin bawa satu beg je g ke hospital...sye bwa bju ank dlm 3 helai...2 helai lengang panjang 1 helai lengan pendek bedung topi dan sarung tgn dan kaki pakai mse nk discaj...pmpers sye bwa lbih sikit..tisu basah sye bwa 2 pek...klu bju utk ibu pl sye bwa bju lengan pnjang sehelai kain batik Stokin...pad sye bwa lbih dgn sluar dlm pkai buang dan spare sluar dlm utk discaj je nnti...bakul utk isi pinggan sudu dan garfu cawan dan termos...dan mknn ringgan sikit utk mkn dlm wad

1y ago

Mcm ni wak disposable panties. Dia pakai sekali je. Ada jual kat watsons guardian jugak. Kadang org pakai untuk travel.