Period Tak lancar

Hi mommies, Siapa pernah period tk teratur boleh Tak share mcm mna nak betulkan balik?? Now I tgh makan ubat pil perancang dri doctor utk betulkan balik, but Ade Tak cara lain jugak ?? Sbb nak try usaha ni nak dpt baby.. BMI I normal je huhu tpi period Tak teratur dri sebelum kahwin smpai ke la ni any idea?#bantusharing #advicepls #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Boleh try ESP Shaklee + Res V Shaklee.. Sebab saya pun sama macam awak.. Lepas konsisten amal 2 ni, alhamdulillah terhamil.. dah 12 minggu tanpa diketahui😇

3y ago

wahh okay2 nnti Saya cubaa